Kiyoh revieuw check Klanten beoordelen ons met een 9
Altijd gratis en snelle bezorging
Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding
Meer dan 18 jaar ervaring
Naar de inhoud Naar de footer Keuzehulp Vind jouw ideale dakraam
  • Kiyoh revieuw checkKlanten beoordelen ons met een 9,2
  • Altijd gratis en snelle service
  • Onze experts zijn op alle werkdagen bereikbaar
Direct leverbaar

Bedieningstok

 62,00 incl. BTW

De bedieningsstok  is ontworpen om het openen en sluiten van hoger geplaatste dakramen eenvoudig te maken. Dankzij het ergonomische ontwerp en de stevige constructie biedt deze stok een goede controle en bereik. Dit maakt het een praktische oplossing voor situaties waarin je niet gemakkelijk bij het raam kunt komen, zoals in hoge ruimtes of lofts.

Deze bedieningsstok is geschikt voor Winstar en Roto dakramen.

 

Levertijd: 1-2 werkdagen

Veelgestelde vragen

Dakramen

Reinig het glas regelmatig met een mild schoonmaakmiddel en water. Controleer de afdichtingen en smeer de scharnieren indien nodig. Volg altijd de specifieke onderhoudsinstructies van de fabrikant.

Wij hebben alle Winstar dakramen op voorraad. De maximale levertijd is 5 werkdagen in Nederland en 10 werkdagen in België.

U kunt zelf een dakraam vervangen of plaatsen. Vervangen is relatief eenvoudig, maar een nieuw dakraam plaatsen vereist precisie bij het zagen van een gat in het dak. Hierbij moet rekening worden gehouden met de positie ten opzichte van sporen, gordingen en dakpannen.

Dakramen zorgen voor natuurlijk licht, ventilatie en kunnen een ruimte visueel vergroten. Ze verbeteren de energie-efficiëntie door minder afhankelijkheid van kunstlicht.

Dakramen zijn verkrijgbaar in diverse maten, waarbij altijd de buitenwerkse maat wordt gecommuniceerd. Heeft u nog geen dakraam, bepaal dan eerst hoe u het dakraam wilt plaatsen. Vaak wordt ervoor gekozen om tussen de constructieve balken te blijven. Bij vervanging is het handig om een dakraam in dezelfde maat te kopen om aanpassingen aan de sparing te voorkomen. Weet u niet zeker welke maat dakraam u heeft? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Insectenhorren

Insectenhorren worden binnen 2 werkdagen verzonden. De insectenhorren worden geleverd met een pakketdienst.

Ja, onze insectenhorren zijn compatibel met dakramen met rolgordijnen. De insectenhor wordt op de aftimmering geplaatst, terwijl het rolgordijn in het dakraam wordt gemonteerd.

Ja, onze insectenhorren kunnen eenvoudig worden verwijderd voor reiniging en onderhoud.

Insectenhorren zijn eenvoudig te installeren met de meegeleverde handleiding en montagemateriaal. Ze worden gemonteerd met 4 of 6 schroeven waarmee u de geleiders vastzet, waarna de cassette op de geleiders geklikt kan worden.

Ja, wij bieden insectenhorren voor een breed scala aan dakraammaten. Zoek het typeplaatje van uw dakraam op en selecteer merk en uitvoering bij het product. Geef aan of de afwerking van uw dakraam haaks of schuin is, zodat de insectenhor correct kan worden gemonteerd.

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn onderhoudsvriendelijk. Regelmatig afstoffen en af en toe schoonmaken met een vochtige doek zijn voldoende om uw rolgordijn in goede staat te houden.

Wij bieden een breed scala aan kleuren en stoffen om aan uw interieurwensen te voldoen. Elk rolgordijn kan in alle beschikbare kleuren besteld worden zonder impact op de levertijd, omdat ze op bestelling worden gemaakt. Vraag gerust een gratis kleurenstaaltje aan bij twijfel.

Ja, onze rolgordijnen worden geleverd met een duidelijke installatiehandleiding en benodigd montagemateriaal. De installatie duurt ongeveer 2 minuten en vereist slechts een schroef- of boormachine met bitset.

Zoek het typeplaatje in uw dakraam en geef de maat door bij het bestellen. Op basis van uw merk en type dakraam kunnen wij precies passende rolgordijnen maken. Bij twijfel kunt u contact opnemen met onze klantenservice voor advies.

Ja, wij bieden zowel verduisterende als lichtdoorlatende rolgordijnen. Verduisterende rolgordijnen zijn ideaal voor slaapkamers en ruimtes waar volledige duisternis gewenst is. Lichtdoorlatende rolgordijnen zijn perfect voor kantoren en woonkamers.