Logo

Dakuitgang

De dakuitgang is een uniek product waarmee u uw dak toegankelijk maakt door middel van een dakraam. De dakuitgang heeft standaard een draairichting naar rechts en handgreep links. (De draairichting naar links is mogelijk op aanvraag.)

De WDA 3 is voorzien van een handgreep met 1 sluitpunt en twee ventilatiestanden bij vergrendeld venster. Een gasstang aan de bovenkant helpt bij het openen en zorgt ervoor dat het raam open blijft staan. De vleugel slaat opzij naar buiten toe open tot 90°. De dakuitgang is uitgevoerd in onderhoudsvrij kunststof of behandeld hout, en voorzien van HR++ beglazing.

De gootstukken
zijn leverbaar voor verschillende typen dakbedekking en in verschillende materialen. Standaard worden gootstukken voor een pannendak meegeleverd. De toelaatbare dakhelling voor de dakuitgang is 20 tot en met 85 graden.

De traptrede om het u gemakkelijk te maken! De antraciete metalen traptrede kunt u op het pannendak  bevestigen zodat u eenvoudig en veilig uit het raam kunt stappen.
Niet alle onderstaande producten zijn direct uit voorraad leverbaar. Vraag naar de levertijd van het product van uw keuze! info@dakraam.nl

5/9 54 × 98
6/11 65 x 118
7/9 74 x 98
9/9 94 X 98
traptrede nvt
* De prijzen zijn inclusief gootstukken, BTW en bezorgen.


Werken bij dakraam.nl