Logo

Dakraam op maat

Ultime flexibiliteit, dat biedt dakraam.nl u met onze ramen op maat. Denk eens aan de mogelijkheden; precies tussen de balken, geen constructieve aanpassingen meer of gewoon een heel mooi smal hoog raam. U mag het zeggen!
Nieuw is dat de standaard hoogte van 73 nu ook minder hoog kan. Dit geldt voor de R65, dit is een tuimelversie van het kunststof maatwerk dakraam. 

Het maatwerk dakraam in kunststof voor een minimum aan onderhoud, heeft twee vergrendelbare ventilatie standen en een automatische vergrendeling in de schoonmaakstand. Zowel het luxe uitzet-tuimelraam R85, als het tuimelraam de R65, is gemakkelijk te bedienen door een centrale handgreep op de onderste regel.

De beglazing van de maatwerkramen bestaat standaard uit energiebesparende isolatiebeglazing. Het geharde glas heeft een isolatiewaarde van 1,3 W/m²K . De gootstukken zijn leverbaar voor verschillende typen dakbedekking en in verschillende materialen. Standaard worden gootstukken voor een pannendak meegeleverd.

De levertijd
van de op maat gemaakte dakramen is zo'n 4 weken. Heeft u vragen over maten en mogelijkheden, bijvoorbeeld over de raamdecoratie of specilae beglazing, bel ons!  tel: 0223-647003

Logo

* De prijzen zijn inclusief gootstukken, BTW en bezorgen.

Werken bij dakraam.nl