Logo

Jaloezieën

Jaloezieën filteren het licht en geven een aangename sfeer aan uw interieur. Ideaal voor bijvoorbeeld in de badkamer, de aluminium lamellen zijn zo te draaien dat u geen inkijk heeft, maar er wel licht de ruimte binnen komt. 

Voor uw ROTO dakraam zijn de jaloezieën leverbaar in talrijke kleuren. U kiest een kleur passend in uw interieur, de geleiders zijn in het wit gelakt of blank gelakt (zilver) aluminium verkrijgbaar. Standaard leveren wij de manuele uitvoering, maar de jaloezieën zijn ook in een elektrische variant leverbaar. 

De jaloezieën
worden precies passend gemaakt voor uw ROTO dakraam. Om zeker te zijn van het type en de maat dakraam hebben wij, indien u gaat bestellen, de code van uw dakraam nodig. Deze code is meestal terug te vinden bovenop het draaiende gedeelte van uw dakraam of achter een rood of blauw klepje in het kozijn.

De Prijs van de jaloezie voor uw dakraam kunt u opvragen bij info@dakraam.nl bellen mag ook uiteraard. De prijs voor de kleinste maat is in één van de basis kleuren 110 euro en de duurste jaloezie in de grootste maat in een trend kleur komt op 300 euro incl. BTW en verzenden. 

Houdt u
bij het bestellen rekening met een levertijd van 15 dagen? Uw bestelling wordt rechtstreeks per pakketdienst bij u thuis bezorgd. Betalen is aan de deur niet nodig, u ontvangt van ons de factuur per mail zodat u het bedrag kunt overmaken.
 

Hieronder treft u een kleurenoverzicht van de jaloezieën. Het is een indicatie, de exacte kleur kan per computerscherm afwijken.

Standaard

Trend

Werken bij dakraam.nl