Rooflite dakramen

Rooflite dakramen nu ook bij dakraam.nl. Een goede en goedkope oplossing!

Deze hoogwaardige houten tuimeldakramen zijn onderhoudsvriendelijk en goed geisoleerd. De HR++ beglazing met een geluidsreducerende werking heeft een U-waarde van 1,1 W/m2K. Dakraam.nl levert dit dakraam compleet met gootstukken voor een pannendak en 10 jaar garantie. Het dakraam is geschikt voor daken van 15 tot 90 graden. Het inbouwen is eenvoudig, u gebruikt stap voor stap de meegeleverde gebruikershandleiding.
 
Nu ook voor diverse maten gootstukken voor leien daken leverbaar!

De dakramen van Rooflite zijn er in verschillende versies. De uitvoeringen verschillen ook, het tuimelraam met het scharnier in het midden of de top-opening met het verhoogde scharnier.
 
Nieuw in ons assortiment zijn de zolderramen. Deze eenvoudige ramen zorgen voor licht en ventilatie in onbewoonde zolders of bijvoorbeeld schuren. Nu in de weekknaller voor een spetterende prijs!

Nagenoeg alle genoemde dakramen op de website hebben wij op voorraad dus, dakraam.nl kan snel leveren! Bovendien wordt het complete dakraam (of dakramen) met gootstukken GRATIS bij u thuis bezorgd, uiteraard op een vooraf afgesproken moment.

Belt u ons voor meer informatie of voor het doorgeven van uw bestellingen?

Werken bij dakraam.nl